Zwennes Totaal Service
Speciaal gericht op verhuizingen voor ouderen

Dupliceren:

De meeste ouderen zijn al jaren woonachtig in hetzelfde huis. Soms wel 30, 40 of zelfs 50 jaar. Ze hebben vaak ook al jarenlang dezelfde indeling in hun woonruimtes, en kijken dus ook al jarenlang tegen dezelfde meubels met hun beelden en andere snuisterijen aan.  Hier hechten ze enorm veel waarde aan.
Meestal heeft elk beeld, elk fotolijstje en elk schilderij een bepaalde plaats in het huis. Kasten die in het oog springen en die belangrijke of emotionele waarde hebben . Deze indeling is vertrouwd, heeft een bepaalde sfeer en geeft hen rust.

Wanneer er een verhuizing gaat plaatsvinden kan bij de oudere persoon in kwestie een groot gevoel van onrust en onmacht ontstaan; 'wat gaat er met mijn spullen gebeuren?’
Daar hebben wij een oplossing voor; Dupliceren van de oorspronkelijke woonruimtes
Ons streven is om de overgang naar een verzorgingshuis zo soepel mogelijk te laten verlopen, daarom trachtten wij ernaar om de indeling en de sfeer van de oude woning zoveel mogelijk terug te brengen in het nieuwe huis. 

Dit geeft vaak direct een vertrouwd gevoel, en onze ervaring leert dat dit de gewenning in de nieuwe woning zeer ten goede komt! 
-Het schilderij dat altijd boven de bank hing, hangt nu ook op dezelfde plaats.
-De fotolijstjes staan zoals altijd op het bijzettafeltje.
-De boekkast is zoals vanouds ingericht,
-In de vitrinekast staan alle beeldjes en spullen op dezelfde manier geplaatst.


Dupliceren, hoe gaan we te werk:

  • We maken foto's van de gehele woonruimte; indeling van de woonruimte en de woonsfeer
  • Foto's van de kasten en foto's van de indeling per plank, 
  • Alle beelden, fotolijsten en snuisterijen per ruimte/kast/plank worden apart verpakt,
  • We letten goed op de details,
  • In de nieuwe woning worden alle spullen zorgvuldig, d.m.v. de gemaakte foto's op exact dezelfde wijze weer teruggeplaatst.Opbellen